DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

dark green activiteiten

Sponsoren Button

vrijwilligers gezocht button

Jubileum Activiteiten

18 JANUARI - (16.00 tot 18.00 in de Vogelweide)– Een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst voor alle leden en ouders waarbij we de start van het jubileumjaar vieren. Naast een proost op het jubileum zorgen we ook voor vermaak tijdens de bijeenkomst. Zo kunnen de kinderen kennismaken met acrogym en oefeningen uitproberen. Maak er een mooie foto van en stuur hem op naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  We hopen de nieuwe trainingspakken te showen van de selectie, er kan gesnuffeld worden tussen oude foto’s van de afgelopen jaren en de kinderen kunnen los gaan op de tumblingbaan. Neem dus je gymspullen mee!

21 MAART – Naast al het turntalent binnen onze vereniging zijn er vast kinderen die nog een ander talent hebben. Kun je bijvoorbeeld goed zingen, dansen, acteren, goochelen, moppen vertellen, een muziek instrument bespelen of heb je een ander verrassend talent? Doe dan mee en laat je talent zien aan de andere kinderen en de jury! Binnenkort volgt een opgaveformulier. Kom je liever kijken en iemand aanmoedigen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

4 APRIL – Verkoopactie! We gaan stroopwafels verkopen voor onze vereniging. De opbrengst van de stroopwafels gaat naar alle leuke jubileumactiviteiten van dit jaar! In maart ontvang je hier meer informatie over.

JUNI/JULI – we organiseren een leuke afsluitingsdag voor de recreatiegym en de selectiegroepen voordat de zomervakantie begint. Binnenkort volgt er meer informatie over deze dag.

3 OKTOBER – Tijd voor een BINGO middag! Koop een bingokaartje voor een euro en maak kans op mooie prijzen.

7 NOVEMBER – DOS Musical Gala! De grote afsluiter van het jubileumjaar. Alle gym en turngroepen zullen tijdens twee uitvoeringen een spectaculaire show geven. Er  zal een middag en avondshow zijn, welke plaats zal vinden in Sporthal De Meent.