DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

Schoolvakanties

Schoolvakantie's seizoen 2019-2020

Vakantie Datum
Herfstvakantie 21-10-2019 t/m 26-10-2019
Kerstvakantie  23-12-2019 t/m 04-01-2020
Voorjaarsvakantie 24-02-2020 t/m 29-02-2020
Meivakantie (incl. Koningsdag)  27-04-2020 t/m 08-05-2020
Zomervakantie 20-07-2020 t/m 30-08-2020

 

wasvoorschriften

Turnpakjes van velours met glitter en/of strassteentjes:

Velours is een vrij sterke stof die goed gewassen kan worden in de wasmachine. In deze stof zit echter een elasthandraadje die zorgt voor de rekbaarheid van de stof. Elasthan heeft een hekel aan chloor, zonnebrandcreme en transpiratie. 

Omdat het hier ook een veloursstof betreft, geldt grotendeels bovenstaande uitleg, echter de opgedrukte glitter en strass kan kwetsbaarder zijn bij verkeerd reinigen. De glitter en strass worden er met grote hitte opgedrukt en kan dus loslaten als het te vaak en/of te heet gewassen wordt.

Ons advies is derhalve om het turnpakje na gebruik direct met koud water uit te spoelen zodat transpiratie uit het turnpakje verdwenen is. Verder adviseren wij het met de hand te wassen in lauw water met zeer weinig vloeibaar wasmiddel. Vanwege de glittersteentjes het beste binnenstebuiten wassen. Te lang tussen vochtige en andere was kan schadelijk zijn voor de verfstoffen, waardoor er dus kans is op het doorlopen van kleuren. Daarna direct aan het was-rek op een hangertje laten drogen. Maximaal 30 graden.

Sponsor mogelijkheden

WijzoekenSponsor

Verzoek tot sponsoring

WAAROM SPONSOREN?

In de sport wordt voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van ontdekte talenten. Dat gebeurt ook bij Gymnastiekvereniging DOS. We bieden goede omstandigheden en veel mogelijkheden voor ambitieuze turners om zich verder te ontwikkelen en het maximale te halen uit hun sportcarrière. Maar het verwezenlijken van die ambities kost geld. Omdat DOS haar maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft in de Schoonhovense gemeenschap en omgeving is de contributie van haar leden op een betaalbaar niveau. Dit willen we graag zo houden om iedereen de kans te geven te kunnen gymmen. Immers gymnastiek is de basis van iedere sport en biedt je de mogelijkheid tot een leven lang bewegingsplezier. Het is voor ons als vereniging niet mogelijk de vereniging draaiende te houden en de sportieve ambities te verwezenlijken alleen op basis van de contributies. Daarom zijn we blij met onze sponsors. DOS is opzoek naar sponsors, die zich voor meerdere jaren aan ons willen verbinden, om de nodige voorzieningen binnen de vereniging te financieren.

Elke sponsor heeft zijn eigen beweegredenen om te sponsoren, maar wanneer u DOS sponsort, heeft u een groot bereik om uw naamsbekendheid te vergroten en/of te onderhouden. De vereniging biedt verschillende pakketten aan. Zo kan iedereen kiezen voor het pakket dat het beste bij hem of het bedrijf past. Het sponsorprogramma is bedoeld voor de breedtesport zoals peutergym, recreatiegym, trimfit tot het selectieturnen. Verder willen we de komende jaren de basis leggen voor de juiste faciliteiten die nodig zijn om het gymnastiekonderwijs in de breedste zin van het woord te ondersteunen. In het volgende overzicht vindt u de verschillende sponsor- en andere ondersteuningsmogelijkheden

Pakket                Kosten  

U ontvangt

Route 100 € 100,- 1 jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl + vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Brons € 200,-

jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl +vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Additioneel: doorklik naar eigen website

 Zilver € 350,-  jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl +vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Additioneel:
doorklik naar eigen website
3x spotlight op facebook
 
 Goud € 750,- 

jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl +vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Additioneel:
doorklik naar eigen website
3x spotlight op facebook
 
logo op de t-shirts trainers
VIP bij lustrumvieringen

Diamant

Aanschaf turn – speltoestellen en /of audioinstallatie

€ 1990,- jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl +vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Additioneel:
doorklik naar eigen website
3x spotlight op facebook
 
logo op de t-shirts trainers
VIP bij lustrumvieringen
Hoofd artikel in de Nieuwsflits + persmoment
 

 

Sponsor worden?

Dit kunt u direct zelf regelen door hier te klikken

Maar u kunt ook zelf contact opnemen met Gerard Overbeek tel 06-29056527 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DOS Gymnastiek 100 jarig jubileum 

Onze Sponsoren

Links