DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

De laatste turncompetitiewedstrijd voor de keuze oefenstof was op 7 mei, de laatste zaterdag van de vakantie.  Het was even puzzelen om een compleet team te maken. Denis had zich thuis ongelukkig  geblesseerd aan haar enkel, maar Yara en Anna konden op tijd van vakantie terug zijn.

Wilma ging met  een team bestaand uit Anna, Wieke, Yara L, Naomi en Fleur  in een tropisch temperatuurtje op naar Leiden. Aangemoedigd door Puck en Renee kon dat niet mis gaan.

We waren al tweemaal eerste geweest maar wilden nog een keer hoog eindigen om zeker te zijn van de finale op 11 juni.

De ploeg begon op brug. Helaas had Wieke teveel last van haar blaar en lukte de pendelkiep niet. De andere dames deden hun best en vooral Anna turnde met 12.55 punten een superscore.

Bij sprong deed Dos was van ze verwacht werd.

Op vloer waren de meiden extra zenuwachtig. We beschikken helaas niet over een verende baan dus dat is altijd een nadeel. Wieke en Yara probeerden ook nog voor het eerst een flik flak salto in hun serie en dat ging prima.  

Als laatste de balk. Helaas hier en daar een val. Maar vooral Naomi zette een zeer stabiele oefening neer en ook Wieke bleef staan. Het zou spannend worden.

Met 0.3 punt verschil op DONAR den Haag behaalden wij de2e plaats. Een prima plaats vooral omdat door de vakantie niet iedereen door had kunnen trainen.

Het is nog even afwachten of we definitief de finale behalen want er zijn verenigingen die nog een voorronde te turnen hebben.

Onze Sponsoren

Links