DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

Ook op Haagse Bosan Cup medailles!

In het weekend van 4 en 5 juni werd de Haagse Bosan Cup gehouden. Vele verengingen nemen hier graag aan deel, mede doordat er per toestel ook medailles te behalen zijn. Het toernooi zit dan ook altijd snel vol; het was helaas alleen voor de turnsters niveau D2 gelukt om deel te nemen aan deze wedstrijd.

Op zaterdag turnde Femke Dool (pupil 1) haar wedstrijd. Vooral op balk was er veel vooruitgang te zien tov  een eerdere wedstrijd. Ook sprong ging erg goed, zij eindigde op dit toestel als 10e in het klassement.

Hierna waren de pupillen 2; Lotte Dool en Lola Apon aan de beurt om te turnen. Beide turnsters turnden een stabiele wedstrijd, waarin ze lieten zien wat ze kunnen. Duidelijk was te zien dat Lola bijzonder goed is op vloer, dit resulteerde voor haar in een 1e plaats met een 14,850. Lotte is erg goed in sprong, ze liet 2 keurige overslagen zien. Deze werden beloond met een gemiddelde van 13,725, wat goed was voor een bronzen medaille.

Op zondag mochten Noa-Lie van Teijlingen en Lynn Stolk hun kunsten laten zien, zij turnen in de categorie instap. Los van wat “zondefoutjes”,  lieten deze jonge turnsters mooie oefeningen zien.  Noa-Lie overtrof zichzelf op balk, tot haar grote verrassing behaalde ze op dit toestel een zilveren medaille.

Onze Sponsoren

Links