DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

PODIUMPLAATSEN BIJ REGIONALE VOORWEDSTRIJD DERDE DIVISIE

GOUD  VOOR YLSE EN BRONS VOOR RENEE

Tijdens de 2e voorwedstrijd van de 3e divisie op 6 februari in Amsterdam hebben de drie deelneemsters van DOS een prachtige wedstrijd neergezet.

In de eerste ronde turnden Yara den Houdijker en Renee Bomans in een sterk bezet veld bij de juniores.  Ze begonnen op vloer, altijd lastig omdat we zelf niet over een verende vloer beschikken. Yara turnde voor het eerst een halve schroef en Renee zelfs een hele schroef. Een goed begin.

Daarna zetten beide dames een goede score neer op sprong. Renee had zelfs de tweede score op sprong voor half in half uit.

Op brug werd heel streng gejureerd dus helaas geen top score.  Dat werd echter weer helemaal goed gemaakt op de balk.

Renee stond als een huis en zette met 11.65 punten de hoogste score van het deelnemersveld neer. Ook Yara was stabiel en bleef staan.

Tot grote verassing van allen wist Renee behaalde zij een bronzen medaille voor een 4e plaats. Ook Yara behaalde en prima 12e plaats en daardoor gaan beide dames naar de district finale

Ylse van der Sloot maakte dit keer geen foutjes en turnde een goede meerkamp. Dit keer een heel stabiele balkoefening en een 2e score op sprong en brug. Ook haar vloeroefening ging netter. Met maar liefste anderhalve punt verschil op nummer twee mocht zij een gouden medaille in ontvangst nemen.

Doordat zij in de eerste wedstrijd 4e werd gaat zij zowel door naar de Landelijke halve finale voor het NK 3e divisie als de district-finale.

Onze Sponsoren

Links