DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

TWEEDE PLAATS  VOOR  DOS TURNSTERS BIJ EERSTE COMPETITIEDAG

 

In de turnhal Snellerpoort te Woerden werd de eerste Turncompetitiewedstrijd gehouden voor de bovenbouw turnsters van divisie 4. De organisatie lag dit keer bij Reflex Reeuwijk.

In een gloednieuwe team- outfit kwamen voor DOS Schoonhoven kwamen Marion Noorlander, Naomi van den Bergh, Wieke van der Berg, Denise Been, Puck Eversen en Anna Spek uit.

DOS moest als allereerste starten op balk.  Het was te merken dat de zenuwen nog hoog zaten bij deze eerste wedstrijd. Op Naomi na moest iedereen wel een keer van de balk. Gelukkig herpakten de turnsters zich op de volgende drie toestellen. 

Op vloer was te merken dat  op onze turmblingbaan er beter op acorobatiek geoefend kan worden. Het was nog even zoeken naar de richting op de vierkante vloer maar series gingen beter.

Op sprong  was voor alle deelnemers de wiebelige landing op een valmat in de landingskuil lastig, maar wederom stabiele scores voor DOS.

De grootste winst werd gepakt op brug waar de turnsters met hun D score en netheid mooie oefeningen neerzetten.

Met maar een punt verschil op nummer een, team Boskoop , behaalde DOS een tweede plaats. TOOS werd derde en Reflex vierde. 

Onze Sponsoren

Links