DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

GOEDE START VOOR DOS TURNSTERS

 

Zaterdag 21-01 was de eerste wedstrijd voor de onderbouw van de turnselectie van DOS.  In Boskoop deed een team met Jitske, Roos, Noah-lie, Linn,Lika en Quinta mee in de D1 categorie.

De meiden zagen er prachtig uit in hun nieuwe turnpakjes en zetten een stabiele wedstrijd neer met alleen op balk nog wat onzekerheden maar wisten in het eindtotaal een tweede plaats te behalen.  Wilma ging dit keer als trainer mee en was dit tevreden over het resultaat.

Voor Jitske en Roos was het zelfs hun eerste officiele wedstrijd, In het eerste jaar dat ze mogen deelnemen aan wedstrijden lieten  ze veel  vooruitgang zien en turnden allebei al dicht tegen de 50 punten over de onderdelen sprong, brug, balk en vrije oefening bij elkaar.  Op de goede weg dus voor de regiowedstrijden.

Noali leverde met een solide brugoefening en een mooie sprong een goede  score voor het team. Alleen op vloer hier en daar nog een foutje in de uitvoering.

Quinta turnde een prachtige streksalto op sprong en dit liep haar balkoefening goed.  Ook op brug telde haar cijfer dik mee.

Lika begon voorzichtig op de balk, maar liet daarna op vloer en brug goede oefeningen zien.

Tot slot bleef Linn foutloos op de balk, deed een goede sprong en liet op vloer met 13.900 punten zelfs de beste oefening van alle deelneemsters zien. 

Onze Sponsoren

Links