DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

OOK TWEEDE PLAATSEN  VOOR  TURNSTERS ONDERBOUW D2

 

Zaterdag 21 januari stond voor de hele wedstrijdploeg uit de onderbouw in het teken van de turncompetitie. In Boskoop turnden de turnsters niveau D1 en D2 hun eerste competitiewedstrijd van dit seizoen.

’s Middags kwamen de turnsters uit niveau D2 in actie. Deze keer mochten Twinke de Hoog, Lynn Stolk, Zara Dankers, Dionne Prins, Irma van der Horst en Charlotte Scheeren  hun kunsten laten zien. Hun wedstrijd begon op vloer. Alle oefeningen zagen er keurig verzorgd uit dat resulteerde in een 1e plaats als ploegentotaal op dit toestel. Irma score een 14,25, dit was het hoogste cijfer op dit toestel van alle deelneemsters. Zara en Dionne volgende hier vlak achter op plaats 2 en 3.

Op brug waren een paar “zondefouten te zien”, gelukkig werden de oefeningen verder netjes uitgevoerd en bleef de schade beperkt. Vooral met dank aan Irma, zij score op dit toestel met een 13.20 weer het hoogste cijfer.

Sprong ging bij allen naar kunnen, hier is nog verbetering in mogelijk.

De kans op een mooie eindklassering werd verhoogd op balk, er waren in totaal slechts 3 vallen te tellen. De oefeningen zager en stabiel en netjes uit. Door verder nte trainen op betere handstanden en hogere sprongen, komen de cijfers nog hoger uit.

Uiteindelijk eindigde Irma allround op de 2e plaats en Zara op de 3e. Maar het gaat bij de competitie om het groepstotaal. Achter Pro Patria uit Zoetermeer eindigde het DOSteam op een mooie 2 plaats. Zij lieten Mobilee uit Woeden en GV Boskoop achter zich.

 

Onze Sponsoren

Links