DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

VIER MEDAILLES VOOR BOVENBOUW DOS TURNEN

 

Een druk turnweekend voor DOS met regiovoorwedstrijden in Amsterdam voor divisie 4 en de turncompetitie voor 3e divisie teams in Bergschenhoek. DOS deed weer van zich spreken.

Bij de juniores turnde Anna Spek een zeer stabiele wedstrijd en zag dat beloont met een zilveren medaille. Vooral haar brug en balkoefening sprongen eruit.

Denise Been kon nadat zij haar tenen stootte bij de wegzet voor haar afsprong niet goed landen, maar maakte daarna met de hoogste score van iedereen op balk het helemaal goed. Een vierde plaats en een medaille vanwege het grote aantal deelnemers.

Ook Anne van den Berg wist zich met een 7e plaats ook voor de districtfinale te plaatsen.

Wieke van den Berg, meestal zeer stabiel had dit keer niet haar dag en stroomt helaas niet door.

Bij de seniores mocht na een spannende wedstrijd Naomi van den Bergh plaats nemen op de hoogste trede. Een gouden medaille voor haar na vier mooie oefeningen.

Marion Noorlander had pech op vloer. De muziekinstallatie begaf het en na lang wachten mocht zij alsnog aanvangen. Misschien verloor zij daardoor haar scherpte, want met salto halve schroef verloor zij ruim een punt met een val. Maar na hoge scores op sprong en brug en een foutloze balk toch een bronzen medailles voor Marion.

Puck Eversen turnde een nette wedstrijd, kwam een element tekort op balk en scoorde daardoor niet in de top 10.

Dit seizoen doet DOS voor het eerst met een eigen ploeg mee aan de Tuco in de 3e divisie. Met nog

Onze Sponsoren

Links