DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

TWEE FINALISTES VOOR DOS

Zilver voor Roos van de Ridder

 

Afgelopen zaterdag stond de laatste plaatsingswedstrijd voor de regio Zuid Holland in de categorie instap (geb 2008) en pupillen 1 (geboortejaar 2007) op het programma.

In Amsterdam turnden ongeveer 40 turnstertjes per categorie en maar 6 mochten er per ronde doorstromen. Een pittige opdracht dus foutloos turnen was nodig en een beetje geluk met de indeling. De benjamins van DOS Schoonhoven lieten zien dat zij flink vooruit zijn gegaan.

 

Instappers Roos van de Ridder, Jitske Scheper en Benthe van Beek turnden hun allereerste officiele wedstrijd. Roos zette drie sterke oefeningen neer alleen de balk was nog spannend en dat zorgde ervoor dat zij de zilveren medaille won. De koprol op de balk was voor veel meisjes nog een probleem ook voor Jitske maar met een 5e plaats is ook zij door. Benthe van Beek behaalde met een 12e plaats ook een prima score.

 

Noa-Lie van Teijlingen kwam bij de pupillen 1 een divisie hoger uit dan afgelopen seizoen. Een prachtige 5e plaats op brug en met plaats 17 midden in het eindklassement.

 

Foto bij verslag Amsterdam 20170401Foto 2 bij verslag Amsterdam 01042017

Onze Sponsoren

Links