DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

 TURNSTER MARION NOORLANDER DISTRICTKAMPIOENE

 

Tijdens de Districtkampioenschappen van Zuid Holland in Amsterdam was  DOS Schoonhoven met maar liefst acht deelneemsters vertegenwoordigd.

Seniore Marion Noorlander was tijdens de voorronde al op de 3e plaats beland maar moest het in de finale wel waarmaken.  Zij turnde een zeer stabiele wedstrijd met als uitschieter 12.15 punten op vloer.  Ruim 45 punten als eindtotaal bleek genoeg voor een gouden medaille en Marion werd de districtkampioene in haar categorie.

Naomi van den Bergh turnde in het sterke deelnemersveld ook een prima wedstrijd maakte geen foutjes  en eindigde op de 5e plaats.

Jeugdturnster Pam de Jong turnde een mooie score van gemiddeld  elf punten.  Een foutje met arabier op de balk bezorgde haar plaats 7 in een veld met 37 deelneemsters.

Juniores Denise Been, Anna Spek en Anne van den Berg haalde alle drie een plaats binnen de top 20.

Lika van den Berg en Linn Jonckheer haalden bij de pupillen 2 voor het eerst de finale. Zij turnden drie sterke toestellen. Op de balk turnden zij wat te voorzichtig, iets waar op finales extra op wordt gelet. Geen top tien voor deze meiden maar wel een prima ervaring.

 

 

Onze Sponsoren

Links