DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

ALLE  DOS TEAMS IN FINALE TURNCOMPETITIE

 

Drie teams van DOS waren al zeker van een finaleplaats in de Turncompetie van Zuid Holland op 17 juni te  Amsterdam.  De dames van de onderbouw divisie 5 en de bovenbouw divisie 3 en vier waren al door.

Jitske, Roos, Quinta,Noel, Linn en Noa-Lie uitkomend in de verplichte oefenstof van divisie 4 moesten zaterdag nog een keer een goede score neerzetten. Alleen een eerste of tweede plaats leverde genoeg punten op voor een finaleplaats. Per toestel moesten 5 tunsters hun oefeningen doen en de vier beste cijfers telden mee voor het teamresultaat.

Op brug vier mooie oefeningen. Noa-Lie werd vanwege ziekte van een ploeggenootje op het laatst opgeroepen maar turnde een prachtige brugoefening.

Op balk bleven Roos, Linn en Quinta er netjes op.  Roos had zelfs een uitschieter van 14 punten. Jitske mistte alleen een puntje bij de koprol.

Noel turnde haar eerste wedstrijd van dit seizoen na een vervelende blessure.  Op de balk was dat nog even wennen maar op vloer en sprong herpakte zij zichzelf met mooie oefeningen.

De  DOS ploeg besloot met een goede score op sprong.  Hier en daar nog even lastig uitkomen met de aanloop voor de salto`s maar toch voldoende.

Het werd spannend want met een punt verschil op de ploeg van Velocitas bleek de 1e plaats toch voor DOS Schoonhoven te zijn.

Met alle vier de ingeschreven teams gaat DOS dus op naar de finale een prachtige prestatie.

Onze Sponsoren

Links