DOS Gymnastiek

Door Oefening Sterk

Gym greenn

Turnen

Trimfit

 

DRIE PODIUMPLAATSEN VOOR DOS BIJ TEAMFINALE

Het turnsseizoen zit er bijna op. Afgelopen zaterdag had DOS Schoonhoven een druk programma. Alle vier de teams hadden zich geplaatst voor de Tuco- finale en Roos van de Ridder en Jitske Scheper turnden de districtfinale in de categorie instap.

In ronde 1 turnde het onderbouw- team in de 5e divisie. Lynn, Irma, Zara,Dionne,Frederique EN Twinke turnden voor het eerst in een finale.  De spanning zat er in bij de meisjes en helaas werd hier een daar een element vergeten. Een vierde plaats en een mooie ervaring opgedaan.

Roos en Jitske turnden op de andere baan. Voor het eerst dit seizoen kwam DOS uit in de D1 instap categorie. De vooruitgang was duidelijk te zien. Roos moest helaas tweemaal van de balk maar mistte het podium op maar 0.3 punt. Een 5e plaats. Ook Jitske mag trots zijn op haar 15e plaats van de 36 deelneemsters.

In ronde 2 turnde de onderbouw van divisie 4. Linn, Lika, Quinta, Benthe en Roos en Jitske.  De meiden lieten zien wat zij konden met een uitschieter van Roos, die haar zenuwen helemaal kwijt was met  14.50 op balk. Prachtige scores en een welverdiende 2e plaats met maar 0.1 verschil op nummer 1.

In de laatste ronde kwamen de teams van de bovenbouw tegelijk in actie.  Het team in de 4e divisie, met Marion, Naomi, Anne, Anna, Puck en Denise turnde een stabiele wedstrijd met prachtige brugoefeningen en een goede score op balk.  Een superspannende wedstrijd die uiteindelijk de 2e plaats in het klassement opleverde.

Voor het eerst deed een volledig DOS team mee in de 3e divisie.  Ylse, Renee, Nina, Yara H, Fleur en Pam moesten het samen doen. Het leverde naar verwachting een 3e plaats op. In het individuele klassement behaalde Renee, die weer prachtige schroefsalto`s liet zien, zelfs een 2e plaats.

 

 

Onze Sponsoren

Links